Prva-Liga.si
Moj račun: Prijava|Registracija |Pomoč
Izbirajte med med 3832 izdelki.
Vaša košarica:
0,00 € (0 izdelkov)
Informacije: 080 11 32
(8:00-9:30 in 14:00-16:00)
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 €
IŠČI
Naročite se na brezplačna obvestila in ugodnosti
Naročite se na e-revijo Prva Liga in mesečno boste prejemali zanimive vsebine o naših ugodnostih, vzdrževanju ter vse ekskluzivne ponudbe.
Naroči
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.
Informacije: 080 11 32
(Vsak delavnik med 8:00 in 9:30 ter med 14:00 in 16:00)
Kupljeno lahko v 14 dnevih zamenjate ali vrnete – brez razlag in težav

Možnosti plačila:

Paypal, Visa, Mastercard, American Express, predračun, po povzetju pri Pošti Slovenije

 

 

 

Vračilo blaga

 

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Prav zato vam omogočamo 15 dnevno obdobje, v katerem nam lahko artikel vrnete.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili. Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, če... ga preprosto vrnite in zamenjajte za drugega, lahko pa vam vrnemo tudi denar.

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljen izdelek vrniti nenošen, nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom. V 14 dneh po prejemu obvestila,  vam bomo brez vprašanj ali zapletov  izdelek zamenjali ali vrnili stroške kupnine in, če smo vam ga zaračunali, tudi strošek dostave. Kupnino vedno vračamo na transakcijskiračun. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga – poštnina od vas do Prve lige. V primeru zamenjave blaga plačate tudi strošek ponovnega pošiljanja blaga - poštnina od Prve lige k vam. V primeru menjave blaga samo za drugo velikostno številko enakega artikla (bodisi za večjo, bodisi za manjšo), je strošek ponovnega pošiljanja blaga polovičen, 2,50 eur.


Postopek vračanja
Prosimo vas, da natisnete in izpolnite Obrazec za zamenjavo oziroma vračilo izdelkov. Izpolnite ga, ter ga skupaj z izdelkom (nepoškodovanim, nenošenim, v originalni embalaži) in računom pošljite na naslov trgvine Prva liga, iz katere ste paket prejeli  - naslov je napisan na računu, ki je bil priložen vašemu nakupu.

Nekaj nasvetov ob prejemu pošiljke – vašega nakupa
Možnost vračila ali zamenjave izdelkov je namnjena temu, da lahko, če z izdelki niste zadovoljni, brez problemov odstopite od nakupa. To pa pomeni, da imate tudi vi določene obveznosti. Prosimo, da upoštevate spodnje nasvete in si tako omogočite zamenjavo oziroma vračilo izdelkov.

 - Embalažo odprite previdno in jo ohranite nepoškodovano
 - Spravite račun, saj je na njem naslov, kamor boste morda vrnili paket
 - Izdelek si podrobno oglejte, po potrebi previdno preizkusite – pazite, da izdelka ne poškodujete.
 - Ne odstranjujte etiket, dokler niste prepričani, da boste izdelek zadržali.
 - Spodnje perilo in kopalke najprej preizkusite s pomerjanjem čez druga oblačila.

Obrazec za zamenjavo oziroma vračilo izdelkov lahko natisnete tukaj.