Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Ciciban

23 artiklov
1 / 2

Družinska blagovna znamka Ciciban je sinonim za kakovostno, slovensko otroško obutev, ki je prisotna že v več kot petnajstih državah po vsem svetu. Otroški čevlji, copati, sandali in balerinke Ciciban so pravi modni dodatki, saj jih odlikujejo živahne barve, svetleči materiali, bleščice, trendovski barvni potiski in izpiljeni estetski detajli. Sodoben dizajn, izbrani materiali in spretne čevljarske roke zagotavljajo skrbno izdelavo estetske in trpežne obutve za malčke. 

Zgodovina znamke predstavlja 100-letno zapuščino domačega obrtništva. Davnega leta 1922 se je Ivan Petejan pričel ukvarjati s čevljarstvom in napisal prvo poglavje zgodbe o uspehu. Družinsko tradicijo je nadaljeval sin Pavel, ki je še trdnejše temelje obrti postavil leta 1953. Sprva je nadaljeval z izdelavo čevljev za odrasle, kasneje pa se posvetil izključno otroški obutvi. 

Povpraševanje po izdelkih se je večalo in družina Petejan je leta 1995 z nakupom prostorov podjetja Ciciban Miren ustrezno razširila svoje zmogljivosti. Ponovna zaščita in lansiranje blagovne znamke Ciciban sta bila logična koraka za nadaljevanje uspešne zgodbe.

Znanje, ki se je nabiralo skozi generacije, sodobna tehnologija in kreativnost zagotavljajo kakovost otroške obutve, ki ji slovensko poreklo in tradicija lokalnega obrtništva dajeta poseben, domači pečat. A blagovna znamka svoj navdih črpa tudi širše, saj vsako sezono sledi svetovnim modnim smernicam, ki narekujejo kombinacije različnih materialov, barv in dodatkov. Cicibanova kolekcija je zato vedno v koraku s trendi in primerna tudi za največje male modne navdušence. 

Oglejte si pestro paleto otroških copat, ki bodo nepogrešljiv del garderobe vaših najmlajših. Za občutljiva in razvijajoča se stopala je dobro le najboljše. Naj strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami poskrbijo za brezskrbno gibanje in varno igro vaših malčkov in malčic. Vljudno vabljeni k ogledu ponudbe izbrane obutve iz delavnice Cicibanovih čevljarjev.


Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Filtri Meni
Top