Prva-Liga.si
Moj račun: Prijava|Registracija |Pomoč
Izbirajte med med 3877 izdelki.
Vaša košarica:
0,00 € (0 izdelkov)
Informacije: 080 11 32
(8:00-9:30 in 14:00-16:00)
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 €
IŠČI


Naročite se na brezplačna obvestila in ugodnosti
Naročite se na e-revijo Prva Liga in mesečno boste prejemali zanimive vsebine o naših ugodnostih, vzdrževanju ter vse ekskluzivne ponudbe.
Naroči
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.
Informacije: 080 11 32
(Vsak delavnik med 8:00 in 9:30 ter med 14:00 in 16:00)
Kupljeno lahko v 14 dnevih zamenjate ali vrnete – brez razlag in težav

Možnosti plačila:

Paypal, Visa, Mastercard, American Express, predračun, po povzetju pri Pošti Slovenije

 

 

 

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V naši spletni trgovini PRVA LIGA lahko kupujete 24 ur na dan. Uporaba je brezplačna. AFP d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s temi splošnimi pogoji. Za enostavni nakup izdelkov ne potrebuje uporabnik nobenega uporabniškega računa ali gesla.

Redni delovni čas podjetja AFP d.o.o. je vsak delovni dan od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure. Za pomoč strankam smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 1132 med 8.00 in 9:30 ter med 14.00 in 16:00 uro.

 

Naročanje

AFP bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. Ob vsakem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila oz. obvestilo, da je naročilo v obdelavi. V primeru napake med nakupom, lahko kupec naročilo enostavno popravi, zamenja artikel ali nakup prekliče. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi, preklic naročila ni več možen.

 

Varovanje podatkov

Spletna trgovina uporablja varno povezavo (SSL), ki onemogoča, da bi med postopkom nakupa tretje osebe prišle do vaših osebnih podatkov.

Obdelava naročila

AFP d.o.o. bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričel takoj po prejemu naročila in sicer, če je potrebno blago naročiti iz druge poslovalnice, ga bomo takoj naročili. Rok dostave naročenega blaga je 3 - 5 delovnih dni. Ko bo naročilo zaključeno, boste o tem obveščeni na e-mail, ki ste ga navedli v vašem naročilu. Pri izbiri plačilne opcije 'plačilo po predračunu'  bo vaše naročilo obravnavano takoj, ko bomo obveščeni o prilivu sredstev na naš račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom od 8.00 do 15.00 ure preverjali prilive na transakcijski račun podjetja.

 

Pravica do odstopa od pogodbe

Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pri pogodbah sklenjenih na daljavo, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Slednje  mora storiti v roku 14 dni od prejema blaga in sicer pisno ali pa z vračilom blaga (za odstop od pogodbe se šteje vrnitev prejetega blaga podjetju), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. V kolikor je odstop od pogodbe na podlagi pisnega sporočila, mora potrošnik vrniti blago podjetju v roku 30 dni od odstopa.  Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina). Izdelek  mora vrniti neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži z etiketami in računom. Najkasneje v 14 dneh po prejemu blaga  bo podjetje izdelek zamenjalo ali pa  bo vrnilo plačilo.

 

Cene

Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah veljajo samo za nakup preko spletne trgovine Prva liga. Cene veljajo po veljavnem ceniku in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV).  Cene veljajo do objave novega cenika na spletni strani.

  

Plačilo naročenega blaga

Kupec naročeno blago plača po povzetju, skreditno kartico ali s predplačilom na naš transakcijski račun  pri NLB: 02373-0010482138. AFP d.o.o. bo naročeno blago kupcu dostavil skladno s pravili in ceno dostave.                                                                                                              

 

Plačilo po predračunu

V kolikor ste se odločili za plačilo po predračunu, potem vam bomo v najkrajšem času poslali predračun z vsemi podatki. Takoj, ko bomo prejeli nakazilo na naš transakcijski račun, vam bomo naročeno blago dostavili.

 

 

Način dostave

Dostava blaga je možna po pošti. Osebni prevzem ni možen. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo. Stroški pakiranja in poštnine so minimalni in pavšalni, in sicer pri nakupu do vrednosti 100,00 € le ti znašajo 4,99 €. Blago, ki je na zalogi, odpošljemo takoj oz. naslednji delovni dan od dneva naročila.Tako traja dostava od dva do pet delovnih dni. Pri naročilu nad 100,00 €, pa je dostava brezplačna.

 

 

Spremljanje dostave naročila in hranjenje vseh vaših naročil/pogodb

Po oddaji vašega naročila boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o prejemu in statusu vašega naročila. V tem sporočilu se nahaja tudi povezava za spremljanje statusa izvajanja vašega naročila na spletni strani trgovine Prva liga. Hkrati pa preko te povezae dostopate tudi do seznama vaših shranjenih prejšnjih naročil / pogodb.

 

 

Zamenjava in vračilo blaga

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, če... Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili. Prav zato vam omogočamo 14 dnevno obdobje, v katerem nam lahko artikel vrnete ali pa pisno sporočite da vam ne ustreza. Izdelek morate  vrniti neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži z etiketami in računom. V primeru da ste nam pisno sporočili da blaga ne želite, ga morate vrniti v roku 30 dni od sporočila. V 14 dneh po prejemu blaga,  vam bomo brez vprašanj ali zapletov,  izdelek zamenjali ali vrnili stroške plačila in v kolikor smo vam ga zaračunali, tudi strošek dostave. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga (poštnina). V primeru ponovnega pošiljanja zamenjanih artiklov, plačate tudi poštnino v višini 4,99 €. Če menjate blago samo za drugo velikostno številko, je strošek poštnine polovičen, 2,50 €.V primeru vračila kupnine, le to vedno vračamo na vaš transkacijski račun.

 

Lastništvo blaga

Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last podjetja AFP d.o.o.

 

Računi

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga. Račun prejme kupec ob prejemu blaga.

 

 

Slovenske organizacije za varstvo potrošnikov:

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Podjetje AFP, d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora (skladno z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov). Kot ponudnik spletne trgovine na območju republike Slovenije, na svoji strani objavljamo elektronsko povezavo do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.


Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Ostalo

Za poslovanje s poslovnimi partnerji in strankami veljajo izključno pogoji navedeni v "SPLOŠNIH POGOJIH POSLOVANJA", razen če v "PRODAJNO PROMOCIJSKI POGODBI' ni drugače določeno. Drugačni dogovori brez pisnega dokumenta ne morejo biti veljavni.
Vsak kupec se mora seznaniti s "SPLOŠNIMI POGOJI POSLOVANJA". Nesoglasja ali spore, ki bi nastali s tolmačenjem ali izvajanjem "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA", bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možno doseči, je pristojno sodišce v Krškem.
"SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA" stopijo v veljavo takoj, oz. 1.1.2007. Vsakokratne spremembe, dopolnila, dodatki itd. "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA" so objavljeni na Internetu, na www.prva-liga.si, člani kluba Prva liga pa bodo o njih obvešceni tudi z obvestilom preko elektronske pošte.