Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Erima

Rokometna žoga ERIMA Pure Grip Junior

Brezplačna dostava
Šifra artikla:7202304
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
29,99 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Rokometna trening žoga ERIMA PURE GRIP No. 5 - wax-free

Smola je pri tej rokometni žogi povsem odveč ! ERIMA PURE GRIP No. 5  postavlja nove standarde za uporabo -  brez smole. 

Lastnosti izdelka: Žoga je izjemno nedrseča, vzdržljiva, visoke kakovosti, namenjena za trening in daje odlično izkušnjo pri igri. ERIMA PURE GRIP No. 5 - wax-free se uporablja brez smole. Velikost in teža žoge sta prilagojeni, da nudita boljše rokovanje. Žoga ima popolno okroglo obliko in idealne lastnosti letenja. Brezšivni mehur je iz naravnega lateksa. Žoga je trpežna in prožna zahvaljujoč globoko všiti površini in podporni peni. Ima optimalen odboj - tudi pri nizkem zračnem tlaku. Z njo te čaka popolna igra in odlične lastnosti oprijema pri vseh tvojih metih. Večbarven tisk žogi daje svežino in za raznolikost. 
Žoga je na voljo v velikostni številki 1 in 2. 
Za več informacij in vaša povpraševanja nam lahko pišete na: info@prva-liga.si

Kombiniraj z naslednjimi artikli

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top