Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

W Z.N.E. LEG

-20% Brezplačna dostava
Šifra artikla:HZ2858
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
48,00 € 60,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Ženske pajkice W Z.N.E. LEG

Ko ste v gibanju, naj bo vaša izbira lahkoten slog. Pajkice z visokim pasom sledijo trendu, ki podpira aktivno življenje. Model je izdelan iz tanke enobarvne pletenine, ki je izjemno elastična in zagotavlja popolno svobodo gibanja. Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem. Dobro prilagojen kroj z visokim pasom pa preprečuje zdrs med gibanjem, elastičen trak v pasu je udobno širok. Izjemno raztegljiva AEROREADY tkanina uravnava vlažnost vašega telesa in zagotavlja, da se boste počutili udobno in podprto. Najmanj 70 % tega izdelka je mešanica recikliranih in obnovljivih materialov. 

Surovinska sestava: 

  • 84 % Recikliran poliester
  • 16 % Elastan

 

Kombiniraj z naslednjimi artikli

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top