Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Moški tekaški copat adidas SUPERNOVA + M

Brezplačna dostava
Šifra artikla:GW9107
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
120,00 €
DANES BREZPLAČNA POŠTNINA!

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moški tekaški copat adidas SUPERNOVA + M

V adidas Supernova+ se nahajata energija in udobje. Ne glede ali so vaši treningi dolgi ali hitri - adidas Supernova+ vas podpira pri doseganju ciljev. Podplat je kombinacija Boost in Bounce pene. Plus, ki se nahaja v imenu pomeni dodatno umeščeno Boost peno v prednjem delu stopala v primerjavi z drugimi adidas modeli Supernova in je zagotavlja večji povratek energije ter udobje pri vsakem koraku. Izkusite energijo udobnega teka. Zgornji del obutve je izdelan iz konstruirane mreže z odsevnim našitkom na peti. Teža obutve pri velikosti 42,5 je 320 g. Naklon copata je 10mm,  višina podplata znaša  - 32 mm  peta /  22 mm prednji del. Preja v zgornjem tekstilnem delu vsebuje okvirno 50 % plastike Parley Ocean in 50 % recikliranega poliestra.

 

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top