Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Ženski copati za prosti čas ADIDAS X_PLRPHASE

-30% Brezplačna dostava
Šifra artikla:IG4781
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
84,00 € 120,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Ženski copati za prosti čas ADIDAS X_PLRPHASE

Naj bo super mehko oblazinjenje v teh adidasovih čevljih vaš opomnik - pojdite na svež zrak. Poiščite park. Sprehodite se po daljši poti nazaj v pisarno. X_PLRPHASE so bili zasnovani za vaše gibanje in dobro počutje. Zaradi vmesnega podplata iz BOOST in Bounce pen je vsak korak lahkoten. Polprosojen dizajn s tremi TPU črtami lahko odlično dopolni stil vaše ulične mode. Podajte se na ulico ali na pot v teh ADIDAS X_PLRPHAS, ki s svojo izjemno lastnostjo vračanja energije podprejo vsak vaš korak. Tehnologija Boost združuje energijske kapsule, ki nudijo močno blaženje in vas ženejo naprej z vsakim korakom. Lahek pleten zgornji del zagotavlja dobro prileganje kot nogavica in ohranja zračnost med gibanjem ali urbanim raziskovanjem. Obutev je delno izdelana iz recikliranih materialov. 

Kombiniraj z naslednjimi artikli

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top