Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Moški košarkarski copati ADIDAS OWNTHEGAME 2.0

Novo
Šifra artikla:IG6249
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
70,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moški košarkarski copati ADIDAS OWNTHEGAME 2.0

Zavzemite igrišče z adidasovo najnovejšo izdajo Ownthegame 2.0. Vsestranska oblika omogoča celodnevno nošenje. Lahek a odziven vmesni podplat Lightmotion poskrbi za podporo in stabilnost vseh hitrih obratov in križanj na parketu in zunaj njega. Zgornji del iz dvojne mreže zagotavlja zračnost za intenzivno igro. Oblikovana kletka za peto in tradicionalna konstrukcija jezika nudita že znano udobje. Zunanji podplat Adiwear zdrži udarce neštetih iger in treningov. Od ogrevanja pred igro do zadnjega žvižga vam Ownthegame 2.0 zagotavlja zmogljivost in slog. Vreden velikih lig.

Podrobnosti:

  • Običajna velikost.
  • Standardno zapiranje, vezalke.
  • Zgornji del iz mreže, v kombinaciji dveh materialov.
  • Tekstilna podloga.
  • Oblikovana peta za zaklepanje iz TPU.
  • Blazinjenje: Lightmotion.
  • Teža: 331 g (velikost UK 8.5)
  • Podplat Adiwear.
  • Vsebuje vsaj 20 % recikliranih materialov.

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top