Prva-Liga.si
Moj račun: Prijava|Registracija |Pomoč
Izbirajte med med 3866 izdelki.
Vaša košarica:
0,00 € (0 izdelkov)
Informacije: 080 11 32
(8:00-9:30 in 14:00-16:00)
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 €
IŠČI


Naročite se na brezplačna obvestila in ugodnosti
Naročite se na e-revijo Prva Liga in mesečno boste prejemali zanimive vsebine o naših ugodnostih, vzdrževanju ter vse ekskluzivne ponudbe.
Naroči
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.
Informacije: 080 11 32
(Vsak delavnik med 8:00 in 9:30 ter med 14:00 in 16:00)
Kupljeno lahko v 14 dnevih zamenjate ali vrnete – brez razlag in težav

Možnosti plačila:

Paypal, Visa, Mastercard, American Express, predračun, po povzetju pri Pošti Slovenije

 

 

 

/images/brands/taylor_made_large.png Moški set palic za golf Taylormade železa IRS M2 17 5 PW SW Right hand Steel Stiff flex

Šifra artikla: B1290409

Zaloga: Artikel je na zalogi

Čas dostave: 3-5 delovne dni

Osnovna cena: 849,00 €

Popust: - 339,60 € (-40 %)

Vaša cena: 509,40 €

Dodaj v košarico
adidas authorized dealer Taylo Made authorized dealer

Moški set palic za golf Taylormade železa IRS M2 17 5 PW SW Right hand Steel Stiff flex

Moški set palic za golf Taylormade železa IRS M2 17 5 PW SW Right hand Steel Stiff flex

Železa – TaylorMade M2

Neverjetne razdalje in višina udarcev ter odpuščanje

Letošnja železa serije M2 golfistom ponujajo vse, kar si želijo: nizko težišče palice, »Speed Pocket«, »Face Slots« ter »Geocoustic« tehnologijo. To je tehnološko najbolj napredna in dodelana serija palic podjetja TaylorMade. Vsaka od teh tehnologij se nadgrajuje z ostalimi in pripomore, da igralci dosežejo neverjetne razdalje z visoko linijo leta žogice ter seveda odpuščanje pri nenatančnih udarcih.

Glavne lastnosti:

Zelo nizko težišče same palice »CG« je rezultat posebnega vratu palice in 1mm debelega zunanjega sloja tega vratu palice. Vse to pripomore k visokemu letu žogice ter doseganju neverjetnih razdalj. Lice palice je tanko - narejeno iz 1,5 mm debelega sloja in s tem dobimo maksimalni odboj žogice ob udarcu in s tem so vaši udarci konstantno dolgi.

Prvič je v ta model vgrajena tudi »Face Slot«tehnologija, ki omogoča, da so vaši udarci še vedno dokaj natančni in dolgi pri udarcih izven centra palice (proti vrhu ali vratu palice).

Podobno nalogo ima tudi »Speed Pocket« tehnologija, ki omogoča, da so udarci izven centra palice (previsoki ali prenizki udarci)  še vedno dokaj natančni in dolgi.

»Geocoustic« tehnologija s svojo geometrijo na zadnjem delu palice ter znak iz različnih materialov preprečujeta neprijetne vibracije in s tem omogočata igralcem večjo samozavest s prijetnejšim zvokom in s tem tudi boljšim občutkom.

Standardni »Shaft« je Reax 88 HL (Kovinski) ter M2 Reax (Grafitni). Palice so dobavljive v 4 osnovnih trdotah (S, R, A in L). Na voljo je še 9 ostalih možnih »Shaft-ov« brez doplačila. 


Ocenite artikel

Ta artikel še nima ocene.