Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Puma

Moški trendovski model Puma RS-9.8 Space

-60% Outlet
Šifra artikla:370230-02
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
36,00 € 90,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moški trendovski model Puma RS-9.8 Space

Trendovski model Puma RS 9.8 je oblikovan na podlagi novih mej in drugačnega izgleda. Izpostavljen je zaradi posebnega videza in zanimivih barvnih odtenkov. Ta trendovski model je kljub svojemu nevsakdanjemu videzu zelo udoben, zaradi vložka, ki daje udobje tekom nošenja. Puma RS je izdelana iz mrežastega zgornjega dela, ki je iz sintetičnega usnja in semiša, podplat iz gume za dober oprijem in notranji del iz lahkega in udobnega vložka. 

Zanimivost: RS 9.8 modeli so toliko bolj posebni in drugačni, saj so bili oblikovalci tega modela navdihnjeni z novimi mejami in galaksijami, ki nekako kljubujejo družbenim pravilom in zakonom fizike. Kar predstavlja že sam videz tega trendovskega copata. Ime RS 9.8 je namreč dobilo po približni hitrosti gravitacijskega pospeška v bližini Zemljskega površja, saj je 9.8 m/s2 ta približna hitrost.

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top