Prva-Liga.si
Moj račun: Prijava|Registracija |Pomoč
Vaša košarica:
0,00 € (0 izdelkov)
Informacije: 080 11 32
(8:00-9:30 in 13:00-15:00)
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 €
IŠČI
Naročite se na brezplačna obvestila in ugodnosti
Naročite se na e-revijo Prva Liga in mesečno boste prejemali zanimive vsebine o naših ugodnostih, vzdrževanju ter vse ekskluzivne ponudbe.
Naroči
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.
Informacije: 080 11 32
(Vsak delavnik med 8:00 in 9:30 ter med 14:00 in 16:00)
Kupljeno lahko v 14 dnevih zamenjate ali vrnete – brez razlag in težav

Možnosti plačila:

Paypal, Visa, Mastercard, American Express, predračun, po povzetju pri Pošti Slovenije

 

 

 

Načini plačila


Spletna trgovina Prva-liga.si, omogoča plačevanje naročenega blaga na enega izmed naslednjih načinov.

Po povzetju
Naročeno blago iz spletne trgovine Prva-liga.si plačate poštarju ob prevzemu blaga na vašem naslovu, oziroma, če vas ni doma, z obvestilom o dostavi na najbližji izpostavi Pošte Slovenije. 

 
Po predračunu
Naročene artikle iz spletne trgovine Prva-liga.si  lahko plačate tudi po predračunu, bodisi preko elektronskega bančništva (KLIK, ProKlik, ABANET,itd) bodisi osebno na vaši najbližji bančni ali poštni poslovalnici. Ob oddaji naročila vam bomo po elektronski pošti poslali predračun. V plačilni nalog vpišite potrebne podatke in ob prejemu plačila na naš tekoči račun pri NLB: 02373-0010482138 vam bomo naročene artikle poslali v najkrajšem možnem  času.

S kreditno kartico
V sodelovanju z Bankart Slovenija sprejemamo plačila s kreditnima karticama Mastercard in Visa. Z omenjenima karticama in z American Express lahko plačate tudi preko sistema PayPal.

 

S PayPay dobroimetjem
Če imate PayPal račun in na njem kaj sredstev, lahko plačate tudi s PayPal dobroimetjem

Cene
Objavljene cene s popustom in cene v izdanih ponudbah veljajo samo za nakup preko spletne trgovine Prva-liga.si. Cene v spletni trgovini niso primerljive in niso nujno vedno enake  s cenami v trgovinah Prva liga po Sloveniji. Cene veljajo po veljavnem ceniku in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV).  Cene veljajo do objave novega cenika na spletni strani.

Vklopi razum, zahtevaj račun!