Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Samsung

Pametna zapestnica Samsung SM-R370 GALAXY FIT BLACK

-50% Outlet
Šifra artikla:104847
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
49,95 € 99,90 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pametna zapestnica Samsung SM-R370 GALAXY FIT BLACK

Galaxy Fit naslednje generacije.

-Zasnovana, da ostane v koraku z vami. Galaxy Fit športna zapestnica je skladna s standardi odpornosti vojaškega razreda, odlikuje pa jo tudi vodotesnost stopnje 5 ATM. Tako ste lahko med telesno aktivnostjo na prostem brez skrbi ne glede na vremenske razmere.

-Posluša vaše srce.Galaxy Fit športna zapestnica vedno sledi vašemu srčnemu utripu. Če vaš srčni utrip med počitkom preseže predhodno določeno mejo, vas športna zapestnica opozori nanj z obvestilom.

-Zlahka sledite vsakemu gibu. Galaxy Fit športna zapestnica samodejno sledi do šestim aktivnostim, vi pa se lahko osredotočite zgolj na svoje športne cilje. V Samsung Health mobilni aplikaciji lahko izberete in prilagodite do deset prednostnih aktivnosti iz več kot 90 vadbenih programov. Obenem lahko za hiter začetek registrirate tudi priljubljeno aktivnost.

-Pametneje sledite, bolje spite. Galaxy Fit športna zapestnica s samodejnim sledenjem spancu analizira vzorce vašega spanca skozi vse štiri faze in zagotavlja natančen opis, s pomočjo katerega lahko spoznate podrobnosti vašega počitka. Uporabne podatke, kot je skupni čas spanja, si oglejte s Samsung Health aplikacijo.

-Skrbi za vaš notranji mir. Naj raven stresa ostane nizka. Ko se vam zdi, da ste pretirano pod stresom, preverite svojo raven na Galaxy Fit športni zapestnici in sledite vodenim dihalnim vajam za sproščanje.

Teža - 23 g.

Baterija - 120mAh

Operacijski sistem - FreeRTOS

Zaslon (glavni zaslon) AMOLED; ločljivost (glavni zaslon) 120 x 240; barvna globina (glavni zaslon) 16 M; velikost pomnilnika (RAM) 2 MB; velikost pomnilnika (ROM) 32 MB; dimenzija (V x Š, mm) 45,1 mm x 18,3, mm; čas uporabe pri običajni rabi - 7-8 dni; čas uporabe pri nizki rabi - do 11 dni.

Embalaža je odprta.

 

 

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top