Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

Darilni bon Prva liga - 10 EUR

Šifra artikla:BON10
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
10,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Darilni bon Prva liga - 10 EUR

Podarite svobodo izbire. Naj vaši bližnji med tisočimi adidas izdelki v Prvi ligi sami izberejo tisto, kar jim je najbolj všeč oziroma kar najbolj potrebujejo.
Darilni bon Prva lige je lepo darilo, ki bo razveselilo še tako izbirčnega obdarovanca ali zahtevno obdarovanko.Izbirate lahko med darilnimi boni v vrednostih po 10,00 EUR, 20,00 EUR ali 50,00 EUR. Kupite in podarite lahko poljuben znesek, ki ga lahko sestavite iz teh vrdnosti bonov.


Darilne bone Prve lige lahko podarite na dva načina:

Osebno - obdarovancu / obdarovanki jih predate sami
Kupite bone v željenem znesku, mi pa vam jih bomo poslali k vam na dom. Poskrbite le, da boste bone kupili pravočasno, ter da imate doma primerno embalažo, v kateri boste bone podarili...

Po pošti - obdarovancu / obdarovanki jih v darilni embalaži in z vašim posvetilom pošljemo kar mi
Kupite bone v željenem znesku. Med postopkom nakupa v polje Opomba vpišite podakte o tem, komu naj pošljemo bone, kaj naj piše na posvetilu te morebitna druga navodila (na primer, kdaj naj pošljemo bone).
Izberite plačilo po predračunu (s položnico na banki ali pošti, preko elektronskega bančništva) ali pa plačilo s kreditno kartico.
Po prejemu plačila bomo na navedeni naslov v lepi darilni embalaži poslali bone in vaše posvetilo.

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top