Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Otroške športne hlače adidas U TR-ES 3S PANT

-30% Brezplačna dostava
Šifra artikla:HZ0087
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
24,50 € 35,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Otroške športne hlače adidas U TR-ES 3S PANT

Osredotočite se na premagovanje svojih rekordov in k temu pripomorejo tudi oblačila v katerih se počutite odlično. adidas Train Essentials AEROREADY 3-Stripes hlače so narejene za gibanje, gibanje skupaj z vami. Elegantna in mehka tkanina vam daje laskav videz in udoben občutek. Nekoliko dvignjen pas ostane na mestu, tako da se lahko sproščeno premikate. Z najmanjšim številom šivov so robovi izjemno gladki. Športne hlače za vadbo so tesnega prileganja, imajo visok pas in so delno izdelane iz recikliranih materialov. 

Surovinska sestava:

  • 85 % recikliran poliester
  • 15 % elastan 

Kombiniraj z naslednjimi artikli

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top