Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Moški tekaški copati adidas SUPERNOVA 3

Brezplačna dostava
Šifra artikla:IE4356
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
110,00 €
DANES BREZPLAČNA POŠTNINA!

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moški tekaški copati adidas SUPERNOVA 3

Zagotovite si energijo in udobje, ki ju potrebujete, da premaknete svoje meje. Moški tekaški copati adidas SUPERNOVA 3 vas pri tem popolnoma podprejo. Izdelani so iz recikliranega BOOST blaženja, vračajo energijo in nudijo mehak, odziven občutek pri vsakem novem koraku. Lahek in zračen mrežast zgornji del je udoben, njihov zunanji podplat zagotavlja dober oprijem, izboljšana zasnova pete in posodobljen zgornji del nudita prijeten občutek stopalom - iz kilometra v kilometer. Ne glede na to ali tečete krajšo razdaljo ali daljšo, hitro ali počasi - tekaški copati adidas Supernova 3 vam pomagajo teči v vašem območju udobja. Zračen mrežast zgornji del, blazinjenje na jeziku in peti ter natančno uravnotežena mešanica blaženja Bounce in BOOST pene zagotavljajo udobje in energijo. Uživajte v vsakem koraku na poti do vaših osebnih tekaških ciljev. Obutev vsebuje vsaj 50 % recikliranih materialov. 

Padec vmesnega podplata: 9 mm (peta: 25 mm / prednji del: 16 mm).

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top