Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Moški rokometni copati STABIL NEXT GEN 2.0 M

Brezplačna dostava
Šifra artikla:GY9284
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
150,00 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moški rokometni copati STABIL NEXT GEN 2.0 M

adidas STABIL NEXT GEN 2.0 M copati so zasnovani tako, da pomagajo dominirati na notranjih igriščih. Zgornji del copata je lahek in eleganten. Izdelan je  z adidas PRIMEKNIT tehnologijo. Trakovi ob straneh nudijo zelo dobro oporo stopalu, oporo - pri vsaki spremembi smeri.   Zunanji podplat  pri adidas STABIL NEXT GEN 2.0 M ima zelo dober 360-stopinjski vzorec oprijema z zaobljenimi robovi, ki podpirajo naravno gibanje. Vmesni podplat obutve je izdelan iz BOOST pene in uokvirjen z EVA  peno. Na ta način zagotavlja popolno ravnovesje med blaženjem in stabilnostjo. HEAT.RDY koncept obutev naredi prijetno zračno. Vrhnji del copata del je narejen iz visoko zmogljive preje, ki vsebuje vsaj 50 % recikliranih materialov (Parley Ocean Plastic — ponovno uporabljeni plastični odpadki  iz plastike prestrežene na oddaljenih otokih, plažah, ostalih 50 % preje pa  je iz  recikliranega poliestra. STABIL NEXT GEN 2.0 M vas podpira, da na igrišču izkoristite svoj najboljši potencial. 

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top