Informacije 080 11 32 Trgovine
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.

adidas

Moške nogometne kopačke adidas PREDATOR 18.3 FG

-70% Outlet
Šifra artikla:CM7667
Artikel je na zalogi
Čas dostave:2 do 5 delovnih dni
26,99 € 89,95 €

Podjetje AFP d.o.o. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh, obravnavane po najvišjih standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Za tehnično varnost vaših podatkov smo spletno trgovino Prva-liga.si zavarovali s SSL certifikatom za varno povezavo.

Razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili.

Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve kot ste si želeli ali pa je v nasprotju z vašimi pričakovanji, ga preprosto vrnite in vam bomo vrnili kupnino. Uporabite vzorec obrazca za preklic, ki pa ni obvezen (obrazec si lahko natisnete tukaj).

V 14 dneh od nakupa nam sporočite, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti ne nošen, ne poškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z etiketami in računom, saj v nasprotnem kupec odgovarja za zmanjšano vrednost blaga. Stroške vračila krije kupec.

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj in zapletov vrnili kupnino na transakcijski račun.

Trudimo se, da vam vaše nakupe dostavimo čim hitreje. V kolikor je naročeno blago na zalogi v centralnem skladišču, ga boste prejeli v roku dveh delovnih dni.

 V primeru, da je naročeno blago na zalogi v kateri izmed naših poslovalnic, pa ga boste prejeli v roku do pet delovnih dni.

Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Poštnina je pri naročilu blaga v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna. Za nakupe do vrednosti 100,00 EUR zaračunavamo poštnino 3,99 eur.

Za telefonske informacije smo na voljo vsak delavnik med 8:00 in 9:30 uro ter med 13:00 in 15.00 uro.

Svoja vprašanja nam lahko vedno pošljete na e-mail naslov info@prva-liga.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Moške nogometne kopačke adidas PREDATOR 18.3 FG

Vsi najboljši igralci in motorji ekipe potrebujejo natančnost in sedaj lahko to dobite z novimi kopački adidas Predator 18.3 FG. Kopačke imajo na trših naravnih podlagah popolni nadzor nad igro kar vam daje neizprosen nagon, da postane najboljši med najboljšimi. Kopačka je iz sintetičnega usnja, zgornji del je iz elastičnega pletenega dela, ki zagotavlja odlično kontrolo žoge. Zaradi elastičnosti v zgornjem delu so enostavne za obuvanje in sezuvanje. Inovativno brizgalno ulit Controlframe pomaga stabilizirati hitro gibanje. Hybridtouch zgornji del nudi možnost udobja, občutka in upogibljanja kopačke. Zagotovljen je nadzor nad žogo v vseh pogojih s Controlskin zgornjim delom, ki "drži žogo prilepljeno na kopačko".

Sintetične

 

Podobni artikli

Hitra in zanesljiva dostava
100% varen nakup
Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€
Enostavno vračilo
Vsi artikli na zalogi
Dolgoletne izkušnje
Meni
Top