Prva-Liga.si
Moj račun: Prijava|Registracija |Pomoč
Vaša košarica:
0,00 € (0 izdelkov)
Informacije: 080 11 32
(8:00-9:30 in 14:00-16:00)
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 €
IŠČI
Naročite se na brezplačna obvestila in ugodnosti
Naročite se na e-revijo Prva Liga in mesečno boste prejemali zanimive vsebine o naših ugodnostih, vzdrževanju ter vse ekskluzivne ponudbe.
Naroči
Brezplačna dostava pri naročilu nad 100€.
Informacije: 080 11 32
(Vsak delavnik med 8:00 in 9:30 ter med 14:00 in 16:00)
Kupljeno lahko v 14 dnevih zamenjate ali vrnete – brez razlag in težav

Možnosti plačila:

Paypal, Visa, Mastercard, American Express, predračun, po povzetju pri Pošti Slovenije

 

 

 

/images/brands/adidas_performance_large.png Športna očala adidas 3MATIC

Šifra artikla: 4276058

Zaloga: Artikel je na zalogi

Čas dostave: 3-5 delovne dni

Vaša cena: 119,00 €

Dodaj v košarico
eyewear SPX™ eyewear SPX Material/ Traction Grip eyewear RX ready eyewear Quick-relase Hinge eyewear Light Stabilizing Technology – LST eyewear Flex Zones™ eyewear Double-Snap Nose Bridge eyewear Decentered Vision Advantage

Športna očala adidas 3MATIC

Športna očala adidas 3MATIC

Modni oblikovalci in športni inženirji so vložili ves svoj trud in svoje znanje, da so omogočili nastanek inovativnih sončnih očal, ki poskrbijo za izbolšanje športnih rezultatov pri tem pa jamčijo za modni izgled. Adidas očala so narejena za to, da ščitijo vaše oči pred močnim soncem, medtem ko se ukvarjate z športom ali drugimi aktivnostmi. Športna očala imajo polarizirane leče in protidrsni material, ki omogoča stabilno sedenje očal brez pritiska. V adidas očalih harmonizirata moderen in klasičen stil, ki dajo očalam ustrezno zaščito, stil in zdržjivost. 

  • optimalna zašćita vaših oči
  • manjša utrujenost oči
  • boljša koncentracija
  • manjša verjetnost poškodb

Uporabljena tehnologija:

eyewear SPX™

Okvir očal je narejen iz zelo lahke in nezlomljive plastike, ki je trdna, a hkrati tudi fleksibilna.

eyewear SPX Material/ Traction Grip

Protidrsni material omogoča stabilno sedenje očal, brez pritiskanja - očala sedijo točno tam, kjer morajo.  SPX je extremno lahek, praktično nezlomljiv, protialergijski plastičen material. Z integriranimi Flex ZonesTM, skupaj s Traction GripTM zagotavlja najvišje udobje pri nošenju.

eyewear RX ready

Èe hočete namesto obstoječih leč vstaviti dioptrijske sončne leče (stekla), je to pri modelih očal s polovičnim okvirjem možno narediti s pomočjo adapterja. Leče v adapterju nadomestijo obstoječe leče in tako dosežemo najširše območje vidnosti.

eyewear Quick-relase Hinge

Namesto da bi se zlomila, se pri velikem pritisku priponka (ročka) loči od okvirja. Ročka se potem z največjo lahkoto ponovno vpne na svoje mesto. Po potrebi je mogoče priponko pri določenih modelih nadomestiti z elastičnim naglavnim trakom.

eyewear Light Stabilizing Technology – LST

Ne glede na to, kakšna je svetloba, LST tehnologija zagotavlja konstantno dobro vidljivost z okrepljenimi kontrasti, maksimalno periferno vidljivostjo in naravnimi barvami.
Optimirana svetlobna transmisija omogoča:

  1. maksimalni periferni vid;
  2. ojačane kontraste;
  3. izravnavo extremnih svetlobnih nihanj (svetloba/senca);
  4. naravne barve.
eyewear Flex Zones™

adidasovi pametni okvirji očal imajo na za to potrebnih mestih nastavljive fleksibilne zglobe, da si lahko okvir očal prilagodite obliki vaše glave

eyewear Double-Snap Nose Bridge

Optimalno sedenje očal zagotavlja dvostopenjska nastavitev višine nosnega nastavka (nosnika). Mehki, protidrsni material zagotavlja varno in udobno  komoditeto pri nošenju za vsako obliko nosu. 

eyewear Decentered Vision Advantage

Decentracija optičnega centra zagotavlja nepopačen vid in dovoljuje uporabo močno izbočenih leč do baze 10. Decentered Vision Advantage™ polikarbonatne leče ustrezajo optičnemu kakovostnemu razredu 1.  Leče s svojimi optičnimi lastnostmi zmanjšujejo utrujenost očesa.


Ocenite artikel

Ta artikel še nima ocene.